07 March 2010

GRRR!!!

Ok, ni kali pertame aku tulis blog or whatsoever dlm bhs Melayu (sorry). aku mmg dh x thn!!! geram yg amat!! aku rs mcm nk je aku tumbuk ape2 bnde yg ade kt skliling aku! die x suke ak jd cmni, tp die x sedar yg die tu pun slh gak! dh la x reti nk b'terima ksih bler org dh tlg die! kalo ak dh pg kolej nti pndai2 la wat sndri! sakit ati!!! EEEEIIIIII!!!!! GERAM BETUL!!!! Kalo dh x suke tgk aku ade kt luar dri bilik aku ni, biar jela aku duk dlm bilik ni!! GRR!!!

4 Cassies' Talking:

Let's Walk Together