07 March 2010

 
Nmpk x amende ni? hehe... aku lukis sndri pkai MSPaint tau... huhu..(bangga la plak die ni... >.>) ish! mn de bgga la! happy je...(^w^) first time aku wat Pixel Art! gmbr die x terang sbb aku wat gmbr ni trlalu kcil and bler dh d besarkn, jd kembang la... (>.<) ape2 pun, aku ske dgn gmbr ni yg sbnrnya. nmpk x dua ekor angsa yg sdg brcinta tu? (^v^)
huhu... ape2 pun, ni hnyela prmulaan. nti aku akn wat yg lg cntik! cube lg sdy upy! hahahaha!!! 





*nk? amik la... xkesah pun. sbb ni aku yg wat. kalo kt toy box gaia aku tu, lain la. siape brni amik aku ktuk kple korang smpai pecah! kalo nk bgtau aku! aku leh bgkn link die or aku bli utk korg! (kalo bleh la. sbb stgh kdai x bg) tp, aku xleh bg kt korg yg xde acc. Gaia. sbb its forbidden! jd sesape yg xde Gaia acc, korg prhatikn jela gmbr2 tu...

2 Cassies' Talking:

Let's Walk Together