08 March 2010

Memang btul la..

hm...dh lame aku pk psl ni. hm...psl ape? psl wolf (nk tulis serigala tp...wolf lg bez bunyi nye.. ^^") knp aku pk psl bnde ni? asal tnye? suke ati la aku nk pk psl ape pun! (eish die ni! org thnye baik2 die mrh2 lak!) er...OK2!! stop it!! grr! bukn tu yg aku nk ckp. aku nk cter psl wolf! >.< tau kn? wolf ni bntg ape? xtau search kt dlm intrnet. kalo korg xde intrnet cmne leh ade blogger? hm... sblum ni aku pnh tgk satu anime yg btul2... isk2.. T-T (aduhai...blum cter lg dh ngis ke?? emo gler die ni.) hei! stop complaining ok? ehem! tjuk anime tu Wolf's Rain... >>>>>>>

tau knp cter ni wat aku ngis? isk2.. cter trlalu sdih. n bler aku tgk cter blk smule, aku ngis gler2 real! even the songs can make me cry you know?!! WAAAA!!! T^T so sad!!
ok, aku ckp psl bnde ni bukn utk mngis skrg ni. but to tell you some information about wolfs. This anime, seems really right coz it tells us that it will be a forbidden for the wolfs to live in this world when the time's come. sbb kalo korg tgk kt Discovery Channel pn, dorg sbuk cter psl nk plihara wolfs ni drpd trus pupus. sbb mgkin satu ari nti xkn ade satu pn lagi wolfs dkt dunia ni. and bler ade satu dua ekor mgkin akn ade yg amik ksmptn utk mmperoleh k'untungan.

aku bukn ape, just aku kesian dgn wolfs ni. kkdg aku tgk discovery Channel yg cter psl ni, aku ngis. sbb aku x thn tgk nsib dorg ni. yg sbnrnye dorg ni buknnye liar. dorg mmg baik. dorg serang manusia sbb manusia tu nk serang dorg. mereka ni pun ade gak prsaan.







Gmbr yg gler2 wat aku sdih! T^T >>>>

Saat2 akhir khidupan karakter utamanye yg brnm Kiba! lol. korg pk wolfs x leh jd krkter utame ke? n aku pun jtuh ati gler dgn die ni!! (uh...asal dgn die ni? kalo jtuh ati dgn karkter manusia xpe gak. ni dgn wolf? O_o? plik tul die ni!) Hei! ckp jgn sbrg ckp! mmg aku ni plik tp, ade sbb knp aku ske dgn die k?!








<<<< aku jtuh ati dgn die ni! bukn die yg serigale! i mean, die leh brubah jd manusia wlpun die ni serigale n die buknnye serigale jdian! n aku suke dua dua skli. phm?


cube kalo kte kne serang dgn prompak ke,lbih2 lg pembunuh, ade kte dok diam je n biar dri kne tikam? msti la kte cube sdy upy utk protect dri kte. sape x syg nyawe?? sm la dgn haiwan sprti wolfs ni. hm.... yg aku geram kt cni ialah the hunters! dorg ni x pnh ke pk psl nsib bntg2 yg dorg sntiase buru tu? x tau ke yg bntg2 tu dh nk pupus?? even kalo x pupus pun, tlg jgn pntingkn dri sndri! EEEEIIII!!! Sakit ati tul bler ckp psl hunters ni! kalo nk jd hunters sgt, jd la Ghost Hunters ke, UFO Hunters ke, dpt msuk TV lg! gaji tggi gak! x pyh la nk bnuh sume haiwan kt dunia ni! ape? Korg ingat dunia ni bapak korg yg punye ke?? pk la ckit whai hunters oii!



2 Cassies' Talking:

Let's Walk Together