24 July 2010

Keunikan Headphone n Earphone dlm Vocaloid!!! xD

moshi2~! konbanwa minna-san...? ogenkidesuka...? Mika is her for more stories~! xD
aduih! x abih2 lg Mika batuk sejak 3 minggu yg lepas...
pagi td g wat check-up. doktor check pernafasan Mika. die msih x puas hati sbb Mika x pulih2 lg dr wktu Mika msuk hspital, smpai skang. o_o
tp...yela, nk wat cmne. lg 2 minggu kne jmpe doktor lg... malas la nk kne mkn ubat. byk lak tu! kalo satu dua xpe gak. ni nk dekat 10 jenis ubat kne mkn! trmasuk ubat tmbh drh. =_=

ok la, ni nk citer psl anime vocaloid~! xD
Mika xnah pun tgk anime ni yg sbnrnye. tp cm bez je...
nk tgk tp cm xde ms. sibuk sgt ke?? :P
Mika ade search kat google gmbr die ni... tgk bwh ea...

~click gmbr utk tgk dgn lbih jelas~

tgkla betapa cute-nye chibi2 ni. =w=
hehe... tp tu bukannye citer skang ea... Mika nk citer psl dorg nyer Hphone n Ephone yg unik tu. >w<
korg sume tau kan Mika suke gadget2 ni...
lbih2 lg yg unik2 n yg comel2~
kalo tgk gmbr vocaloid ni, mmg Mika suke tgk dorg nyer Hphone n Ephone. :)
unik2 n cute2 sumenye. kalo boleh... Mika nk msuk dlm dunia anime vocaloid ni n curi dorg nyer Hphone n Ephone! xD

beznye dorg ni... x cam Mika. huk3... T-T
hehe... xpe la, dh ade Hphone yg satu ni pun dh ok... ^^
eh, xde! nk bli yg lain gak! sbb yg ni mcm... ntahla. Mika ingatkan bez pakai Hphone Mika y satu ni. upenye cam kureng... :'(
so, nti nk bli yg lain la. hehe...

Mika ni jrg la nk abihkan duit cam budak2 pompuan yg kt luar sana. Mika lbih suke gadget bbnding make-up2 yg kejap je pkai, dh abih, lps tu bli lg. jrg ar. selalu tgk gadget lbih dr baju ke, make-up ke, or accessory2 ni. tp kalo mcm nk hias phone ke, laptop ke, Mika kejar abih! xD

k la, sampai di sini dahulu citer utk skrg ni.
^^ bye-bye ^^

5 Cassies' Talking:

Let's Walk Together