24 June 2010

kata2 semangat~

thanks la kpd friends sume yg ambil berat ttg Mika.
utk 26/6 ni, tq sgt2.
lbih2 lg kpd Efa a.k.a Rainbow-chan, thanks ea awk...kita akan amik segala nasihat tu.
kpd adik angkatku Atikah, thanks sbb luangkan ms selama 3 hari ni brsm dgn Mika... ^^
begitu jgak dgn kwn2 Mika yg lain, thanks!

n kpd ssorg ni, wlpun ktorg jrg contact dh skrg, tapi die stil ingt kat Mika. thanks... good luck utk die jga. he's a good friend of me. and i really have a good friendship with him. xD (actually,i really like him. but, i keep it as a secret until now... (poyo jew) biarla. kdg2 prsaan cmni leh mnjejaskan persahabatan. tu yg Mika xkn bgtau die ttg prsaan Mika. huhu...
pernah sekali kwn Mika terlepas tanye kat die, "ko suke die(Mika) ek?". Kitorang (Mika n him) dh la ms tu tgh berbual sama2, lps tu ape lg, kitorg pun ckpla, "wei! ape ni..! ngarut je la!". kwn Mika tu pun ckp sori2 die terlepas ckp la itula inila. then, Dia pun kluar dari kelas. kwn Mika dh rs serba slh. tapi waktu tu, ntahla. Mika rs...cm... hepi kot? (>////<)
ntahla. tapi, die mmg org yg Mika suke. (ops! kantoi. xP)
tp biarla. Mika xnk kecoh2 psl ni. huhu...

thanks sekali lg kat kwn2 sume. thank you very2 much! ^^
see ya! one day we will meet again~!

good night~ bye2. ^^

2 Cassies' Talking:

Let's Walk Together