20 June 2010

Pertama kali kne tag~ xD

huhu... pertama kali dpt tag. tag ni drpd kak sherah yg comel~
thanks ea kak. n semoga cepat sembuh. ^^
okay... let's see...what's in my bag? xD

1. Gmbr beg yg korg selalu bawak. sertakan jenama, kegunaan dan riwayat beg tersebut


1) Jenama ape?
 X-Zone. mesti pernah dgr kan?? x pernah?? hm... pndai2 la cari. xP

2) Kegunaannya...
hm... tempat letak barangla. xD
but bukan calang2 barang leh letak kat dalam ni k... huhu...
Mika jenis yg x suke letak barang byk2 dlm beg smpai beg tu jd gemuk. :P
tapi kkdg tu mak Mika main sumbat je masuk itu ini dlm beg ni. D:
koyak sikit kat bahagian bwh beg ni tapi dh jhit la...hehe...

3) Riwayat??
uh...riwayat?? kalo nk tulis sume mmg bykla. Mika sndri pun x terpikir nk tulis tentang riwayat beg ni. hm...
but Mika masih ingat yg Mika beli beg ni kat Penang. masa tu Mika form4 kot?? ntah. x ingat. haha! tapi btula la kot?? lol. xD
tapi masih lagi dipakai smpai sekarang~
yela, masa Mika form3 tu baru tahun 2008... ^^
er...ckup la kot riwayat beg ni?

2.  Pandangan dekat beg tersebut
 

maaf sebab kualiti gambar yg kurang bagus.
Mika tangkap ni semata2 utk jwb tag ni je. hukhuk...
gune hp plak tu. klao ade kamera kn best... :'(
tgkla corak2 n button yg ade kat beg tu...
ntahapeapentah. xD
tapi Mika terpikat dkt beg sebab corak die tu, n warnanya; merah n hitam. xD

3. Isi dalam beg
isi dalam beg ni... xde la banyak mana...
  1.  English fiction. i mean, buku cerita la. utk dibaca di mana2 shj... kalo Mika rasa bosan. ^^
  2. pencil case. mestila bukan case je. ade la kat dlm tu pensil, pen, n pemadam. n sumenye Mika akan pastikan berjenama PILOT. :P
  3.  buku nota. saja conteng2 kalo tgn dh gatal sgt. n tercatat bnde2 yg penting n yg x berapa penting. xD
  4. sketch book. kalo dh dpt ilham scr mengejut, leh la lukis2 kat dlm ni. nk tgk ke gmbrnye? xyah la. >w<
  5. eyeliner, face powder, lip balm, n minyak wangi~
  6. earphone. mesti ade!! kalo xde... mati kebosanan la Mika~~ xD
  7. extra brooch. mana la tahu kalo2 brooch tercabut ke ape..kn?
  8. beg dompet! ngee...mcm la ade byk duit nk bwk g mn2... >.<
  9. phone. leh kire jgak ke? x kisah la! mmg Mika letak phone dlm beg. so, dikira jgak la kn?? huhuhu... >:D
  10. Pendrive. kalo g CC senang ckit kalo ade bnde ni. ^^
4. Tag kat sape

4 Cassies' Talking:

Let's Walk Together