21 May 2010

Virtual Piano...


 O.O sah2 aku dh xde idea or xde keje nk mnulis blog nih.
hm... psl virtual piano yea... dulu aku ni kmaruk gler nk main Piano. nk blaja. tp, ayah aku mn bg. aku nk blaja piano je, bukan aku nk jd pnyanyi!
suara aku yg trlebih sedap ni kalo ade yg dengar, msti die pengsan x bgun2 blk.  xDD
kang aku gak yg kne saman... T^T
aku ade la nyanyi, tp, bukan depan org la... depan teddy2 aku jew...

knp aku rs tb2 nk main? sbb cter Nodame la!
Tau Nodame Cantabile? xtau? kalo xtau n nk tau, search la sndri... xD
aku ade gak tulis serba sdikit ttg Nodame Cantabile ni.
kalo nk tgk, g kt link ni : Nodame Dtg Lg~~
link tu akan mnuju ke blog aku yg lg satu...(bukan nk promote ea... blog tu x aktif sgt)

err...smpai mn td? *baca blik*
oh!! pasal piano... ok2. hm...
aku ade mntak gak kt mak aku supaya blikan keyboard.
bukan keyboard kmputer la! keyboard...ala...piano electric uh.. (btul ke ni? lntak la.)
tu lg murah dr piano sbnr. dlm RM500 ke bwh pun dh ade dh.
kalo nk yg lg high quality, bli yg RM500 ke atas la.
hm.. mak aku kate je nk bli tp, die x bli2... sdih... T-T

tp, skrg ni kalo die nk blikn pun, rsnye xyah la kot.
dh hilang minat nk main.
tu la kn? mmg bnde cm ni biase brlaku.
sm je cam budak pintar yg x di gilap bakatnye, akhirnye die akan khilgn bkt trsebut.
aku bukan nk kate aku pintar, pandai , bijak or watever. just contoh je.
minat tu kalo dh lm trpendam sgt2 n x dikeluar2kan langsung, akn hilang jgak akhirnye...

hm...tp, nsib baik la aku ni ade laptop. n bruntung sbb ade internet.
x prlu lg la aku sibuk2 mntak mak aku blikan piano or keyboard.
leh gak aku main piano. crnye, download la software or play la scr virtual...
dua2 pun aku wat. tp software tu sume dh lesap sbb ari tu laptop aku down!
ingat dh xleh diselamatkan lg dh... upe2nye ok...xD
 okla, aku nk bhnti mngarut n merapu.
kpd sape2 yg nk main Virtual Piano uh, Ganbatte! (siot je) xDD

byk gak link utk Virtual piano ni.
hmpir sume nye kne tggu die loading... jd, sabar la ea?
Link2 trsebut adalah...:

VIRTUAL PIANO 2
Vitual Piano 3

Virtual piano yg aku bg tu adalah yg plg bgus antara yg lain2.
top 5 in google. so, cube2 la ea...
Have a nice day~

2 Cassies' Talking:

Let's Walk Together