17 May 2010

x jadi g Perak...

haha! bgus gler! aku pun mmg x nk g Perak uh. sbb ape?
sbb bler aku dgr mak kwn aku cter yg kt Perak tu kmudhnnye agak susah n tmpt die cam in the middle of nowhere, aku dh mula risau! 
pagi td, dgn mata yg tgh mngantuk, n aku baru nk tdo kjap, ade plak org yg tepon. mule2 pk, xyahla angkat.
tapi, tkut2 kang bnde pnting lak. angkat jela. hm...aku angkat. nasib baik aku angkat!
rupe2nye org dr bhg. pmlihan pljr tu yg tepon aku.
die kate yg aku kne tukar dr kampus Sri Iskandar ke Kampus Alor Gajah, Melaka. sonok gak.
tp, yela, xde sdra kt sn. adik angkat aku pun xde gak. T^T sdih.
tp ok la kot drpd yg kt Perak uh?
ntah la. hm... kte tgk je la nti...
hahahahaha..... aku dh brdebar2 gler dh ni!

2 Cassies' Talking:

Let's Walk Together