26 May 2010

Yesh!! 3a.m.'s entry~ xD

hahahaha!! cube la tgk pd pkul brp Mika wat post baru ni?
dh nk dekat kul 3 tp x tdo2 lg! xD

yesh!! bukan hepi sbb x tdo lg... tp hepi sbb Mika dh brjaya siapkan krje Mika yg satu ni... xD
tak brapa cntik pun sbb Mika msih belajar dlm Pixel Doll making ni...
of course base die bukan Mika yg wat.
leh nmpk name empunye base tu.
Mika just wat rambut, baju n kasut tu je... ^^

ugh...tp Mika nk kne cari website asal die smula.
(tula, simpan lain kali siapkan folder die asing2...)
^^" salah Mika gak...

ade yg tnye knp nk kne cari site die?
hm... sbb Mika x nk dituduh sebagai pencuri la...
wlpun die kate xyah link back, tp... uh... Mika nak cari link base ni gak! Dx

tp skang dh agak susah utk dicari sbb byk sgt link utk Pixel Art yg Mika simpan kt bookmark ni. dh giler Pixel Art dh Mika ni... >:D

hm... oh! satu lg. mntak mn2 yg bc entry ni, jgn gatal2kn tgn yg pegang ttikus tu bwk die nyer cursor lps tu pg kat doll Mika tu n then right-click pastu save doll ni! senang cter, jgn curi doll ni! ok??
DON'T STEAL IT FROM ME!!! Dx

walaupun doll tu mmg xde yg nak, tp Mika saja2 bg amaran ni.
sbb stngah org tu, cntik ke x cntik hasil krja sseorg tu, die ttp curi n then die claim sbg die punyer! D:<
i hate art thieves!

kalo nk gak, bgtau Mika. jgn sdp2 je amik tnpe kbnran!
if you still want the doll up there, tell me first!
don't ever take it without any permission!
Understand class...?
"yes, Mika..." xD

That all for today's entry on 3a.m...
er...not exactly 3a.m. but still 3a.m.!
O_o

okay2! gonna get out from here!
~mata ne~

4 Cassies' Talking:

Let's Walk Together